Wednesday, February 3, 2010

Damn

I just don't understand what people have against gays, their people too, no different than anyone else, just they like the same sex, that's all. Is it really so disgusting that people have to give them names, throw things at them, tease them ect.!? I think it's sick, noone should treat them that way. Can't many people just accept them and keep their nose out of their business.

3 comments:

  1. Umbes nagu mul ühiskonnas olimingi küsimus et kes meie klassist pooldavad gei abielu . siis mingi viis inimest tõstsid käed mina , käti, marilin , jelena ja karol. ehk siis kõik tüdrukud. ja kui õpetaja poistelt küsis miks nad ei poolda, siis nad panid et see ei ole normaalne. no krt. ega nemad ei saa valida endale seksuaalsust. et olla hetero kuigi armastad oma soost kedagi. krt nad on inimesed samamoodi. nemad ei ole selles süüdilihtsalt et oma soost inimesi armastavad. Minu meelest on see täiesti normaalne no .. tsiises.. seega laske edasi ! VIII ^^

    ReplyDelete
  2. täiesti haige, minu meelest ka. Meil bio õpetaja (õppealajuhataja) rääkis, et tema arust on see looduse viga kui inimesele ei meeldi oma sugu ja tahab seda vahetada. Samamoodi talle ei meeldi ka geid, nagu ma umbes aru sain.

    ReplyDelete